WERK_clueyfocus.jpg

Sensing Clues

Redesign: De Cluey app maakt het voor rangers super makkelijk hun sporen en observaties vast te leggen. De analist schetst vervolgens in de vernieuwde analyse-omgeving Focus binnen no-time een beeld van wat er speelt in het veld dankzij de no-nonsense interface.

Sensingclues.nl

WERK_9292.jpg

9292

Super soepel van plek A naar plek B komen, daar hebben wij een heel jaar aan mogen bijdragen met onze technische kennis en kunde. Het resultaat mag er zijn, de vernieuwde 9292 app.

9292.nl

WERK_vattenfall.jpg

Odyssey / Vattenfall

Door gebrek aan data wordt veel groen opgewekte energie onterecht als grijze energie bestempeld en verhandeld. Wij bouwden een oplossing om de ontbrekende data te verkrijgen met behulp van blockchain en machine learning.

Odyssey.org

WERK_filosofiemagazine.jpg

Filosofie Magazine

Op de interactieve website vragenvanproust.nl leer je jezelf kennen in tien vragen. Dit was een experiment van Filosofie Magazine om mensen enthousiast te maken voor een fysiek boek. Binnen een week werden er een record aantal exemplaren van verkocht.

Filosofie.nl

WERK_sensingclues.jpg

Sensing Clues

Een missie met impact: turning wild spaces into safe havens. Deze missie krijgt uiting op de vernieuwde website van Sensing Clues. Hier is alle informatie over te vinden over de missie en de tools én biedt mogelijkheid zelf bij te dragen door te doneren.

Sensingclues.nl