|

Team for Hire

Door opkomende technologieën verandert onze samenleving sneller dan ooit: de mogelijkheden zijn oneindig. Hierdoor heb je zelf misschien ook vernieuwende ideeën.

We bieden ondersteuning in design- en applicatieontwikkeling en helpen je idee te lanceren of je huidige dienst te verbeteren. Wij concretiseren je idee en brengen focus aan in jouw project. Zo leiden we je organisatie door de complexe wereld van design en development en vergroten we samen de impact.

 
 

|

Onze Aanpak

Via onderstaande denkwijze realiseren we voor jou een nieuw product of verbeteren wij jouw huidige dienst. Wij begrijpen dat je situatie uniek is en passen ons tools daarop aan.

 

 

STRATEGY AND RESEARCH

Door middel van researchtechnieken brengen wij gedrag van gebruikers in kaart. Denk hierbij aan deep interviews, customer journeys en storymapping. Hierdoor benaderen wij jouw idee op een holistische wijze en ontstaan er innovatieve oplossingen.

PROTOTYPE AND DESIGN

Strategische beslissingen testen wij al in een vroeg stadium bij gebruikers. Dit doen we bijvoorbeeld door lo-fi prototypes. Daarna zorgen wij voor een sterk design dat past bij je merk en met een goede user experience voor je gebruikers.

Build & Evolve

In korte cycli werken wij toe naar een totaaloplossing, waarin wij ook hosting, e-mailmarketing, data-analytics en social media kunnen inzetten voor een optimaal resultaat. Dankzij onze ruime ervaring in applicatie-ontwikkeling zetten wij jouw ideeën om naar een compleet product met optimale gebruikerservaring.

|

Onze opdrachtgevers

 
 
 

& Partner

 
 
Portretfoto_Jimmy_groen_4.png

Jimmy Geels

ZENMASTER | FULL-STACK DEVELOPER

Portretfoto_Yorinde_groen_4.png

Yorinde Zomer

BRAINDOCTOR | UX researcher

Portretfoto_Marco_groen_3.png

Marco van der Niet

PROPHET | DIGITAL STRATEGIST

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We komen graag met je in contact.

 

Contactgegevens

FRONTIER OOST

Johannes Sinthenstraat 1

7412EB te Deventer

linkedin.com/company/frontier-oost

facebook.com/frontier.oost

instagram.com/frontier.oost

twitter.com/frontier_oost

WhatsApp: 0620467677

KvK: 72953357