Cases

🌱 Werk waar we trots op zijn.

ios_sattelite iPhoneX
ios_sattelite iPhoneX
iOS Android

Plaagradar

Een app waarmee je eikenprocessierupsen kunt melden en zien op de kaart, dat is handig! Zo weten we waar de rupsen zitten en kunnen we ze ontwijken. Door burgers te betrekken en te activeren, verzamelen we enorm veel meldingen. Dit inzicht helpt voor structurele oplossingen, zoals het bevorderen van meer natuurlijke vijanden en het werken aan een divers landschap.

Naar plaagradar.org
ios_sattelite iPhoneX
ios_sattelite iPhoneX
Android

Cluey van Sensing Clues

Terwijl je in het veld loopt meteen observaties kunnen vastleggen. Dat is wat rangers in verschillende delen van de wereld snel en makkelijk kunnen dankzij Cluey. De input van de ranger staat in directe verbinding met de expert tool Focus. Hierdoor ontstaat er meteen inzicht, waardoor er actiegericht gehandeld worden als het gaat om stroperij, habitatvernietiging en meer bedreigingen waaraan de natuur blootgesteld wordt.

Naar Sensingclues.nl
focus applicatie
React Bootstrap

Focus van Sensing Clues

Als analist op een commandopost wil je een goed beeld hebben van wat er speelt in het wildlife gebied. Focus helpt met het verkrijgen van inzichten in wat er waar en wanneer speelt. Zo kan de analist plannen maken en de rangers inzetten waar dat het meest nodig is.

Naar Sensingclues.nl